Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
basicuitvaartdokkum.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
159 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 965 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
8
4
Goed verzorgde uitvaart
De uitvaart van mijn oom was precies in overeenstemming met onze wensen. Alles is in goed overleg gegaan. We kijken er met voldoening en dankbaarheid op terug. De uitvaartbegeleider heeft het uitstekend gedaan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
21-01-2020 Roelof, Leiden
9
4.5
echt een hele goede uitvaart verzorgd door Uitvaart 24 gewoon top
De dag dat mijn vader en onze schoonvader kwam te overlijden twijfelde ik geen moment om uitvaart 24 te bellen . Mede omdat mijn vader zijn uitvaart klein en besloten wilde houden. dan zijn we hier ook aan het goede adres , zeer goed geholpen om onze en mijn vader zijn wensen te realiseren Goed advies en heel goed meegedacht wij vinden de hulp en het regelen van de uitvaart zoals Uitvaart 24 het gedaan heeft in een woord TOP hartelijk bedank ook voor het zo prettige contact
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-01-2020 Yolanda/Peter, Heerhugowaard
10
5
Respectvol en eerbiedwaardig
Mijn moeder van ruim 90 jaar was klaar met leven - ze wilde geen toespraken en poespas - en ook niet opgebaard worden / wij respecteerden haar keuze en hebben de crematie laten uitvoeren door Uitvaart24 / ze was zeer goed verzekerd maar waarom zou je ontzettend veel geld uitgeven als het ook op deze respectvolle manier kan - ik heb er een zeer goed gevoel aan over gehouden dat ik alles zelf geregeld heb / het grootste compliment kreeg ik van mijn broer die mij vroeg als hij voor mij zou overlijden , dit op de zelfde manier te regelen als bij mijn moeder / er bleef zoveel geld over van de verzekeringen die we zelf konden besteden aan een eigen invulling van haar crematie !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-01-2020 r de Klerk, rijswijk
8
4
Geweldig
Alles is op en top verzorgt het kan gewoon niet beter we waren erg tevreden over alles hoe het is geregeld door uitvaart24 bedankt voor alles
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-01-2020 Mc.koun, Rijswijk zh
10
5
Zeer professioneel,meelevend,meedenkende,en rustbewarend.
Waar wij nog al eens in paniek schoten vanwege alles wat op je af komt bij een overlijden, waren Jan Jaap en Anouk er om rustig alles te beantwoorden. Ook via de app konden we savonds nog vragen stellen. Het was fijn dat op de dag van overlijden gelijk alles geregeld kon worden. Bij de uitvaart kwam alles bij elkaar. We kijken terug op een hele warme samenwerking in een emotionele, hectische periode.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-01-2020 Sofie, Voorschoten
10
5
Fantastisch
Vriendelijk, meelevend, professioneel, toen er iets misging met de bestelling van de kaarten is dat heel goed opgelost en er kwam zelfs een boeket bloemen ter verontschuldiging. Wij zijn dik tevreden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-01-2020 Familie, Haarlem
8
4
Goed verzorgde uitvaart
Goed luisterende uitvaartbegeleidster. Mijn wensen tot de uitvaart zijn meegenomen en met gepaste afstand heeft zij de uitvaart begeleid. Het was een waardig afscheid en ik had voldoende tijd om achteraf nog even alleen te zijn met mijn overleden vrouw. Een suggestie is om met vervoer minimaal een man erbij te hebben omdat een overleden persoon te zwaar is voor twee vrouwen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
15-01-2020 Maarten, Nijmegen
7
3.5
Uitvaart was mooi maar vooruit betalen slecht.
De uitvaart verzorger Sjoek heeft de uitvaart prima verzorgd. Er was volop service en aandacht. Wát ik minder en jammer vind is dat ik de kosten moest voorschieten. Als ik dát van te voren had geweten was ik niet naar uitvaart 24 gegaan. Mijn beoordeling gaat over Sjoek Nutma.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
11-01-2020 Jolanda Maatman, DEVENTER
10
5
Respectvol, vriendelijk, professioneel en snel
Via google heb ik Uitvaart24 gevonden en ben prijzen gaan vergelijken met andere aanbieders. Het verschil was dermate groot dat ik ze eerst heb opgebeld voor informatie. Ik werd zo prettig en vriendelijk te woord gestaan wat mij meteen een goed gevoel gaf. Zij hebben uiteindelijk de crematie van mijn tante in Groningen op een bijzondere, professionele, vriendelijke en respectvolle wijze begeleid. En wat ze beloven doen ze! Bellen direct terug nadat ze e.e.a. eerst moesten regelen. Handelen snel alles af via keurige e-mails. Nemen alle tijd voor vragen. Doen tevens aan nazorg. Kortom: ik kan ze voor 100% aanbevelen!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
10-01-2020 Caroline, Haarlem
9
4.5
Prima geregeld
Wij zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding van UItvaart24
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
10-01-2020 henry, Rotterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews